با حضور مسوولین، شخصیت های مذهبی و سیاسی و مدیران بانک پارسیان، دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه شعبه این بانک در بلوار خرمشهر زاهدان گشایس یافت.
میرشکاری، معاون امنیتی استان سیستان و بلوچستان در آیین گشایش شعبه بلوار خرمشهر بانک پارسیان، از استان سیستان و بلوچستان به عنوان استانی با ظرفیت های صنعتی و معدنی بالا و تراز تجاری و بازرگانی مثبت نام برد و با اشاره به نقش مهم بانک ها در رونق تولید و صنعت استان، افزود: بانک پارسیان به عنوان برند خدمت رسانی در این استان مطرح است و با حمایت خود توانسته است نقش موثری در بهبود معیشت و رونق تولید و صنعت این استان ایفا کند.
وی ضمن تقدیر از بانک پارسبان، خاطر نشان کرد : همکاری مناسب این بانک در ساماندهی موسسات غیر مجاز موجب شد تا بتوانیم از یک بحران امنیتی جلوگیری و به خوبی آن را مدیریت کنیم.
میرشکاری، با اشاره به تفاهم نامه بنیاد برکت، بانک پارسیان و معاونت امور روستایی استان، گفت:تسهیلات اعطایی این بانک خصوصا در حوزه قرض الحسنه کمک شایانی در توسعه و رونق مناطق کمتر برخوردار خصوصا مناطق روستایی داشته است.
مولانا عبدالمجید اسماعیل زهی، معاون امام جمعه اهل سنت زاهدان نیز با اشاره به اهمیت قرض الحسنه بر لزوم توجه بیشتر بانک ها به این موضوع تاکید و اظهار امیدواری کرد که افتتاح شعبه بلوار خرمشهر منشا خیر و برکت برای این منطقه شود.
حجت الاسلام طباطبایی، استاد دانشگاه و خطیب نمازجمعه زاهدان نیز با اشاره به گشایش این شعبه در زاهدان، گفت: بانک پارسیان در فعالیت های کلان کشور بسیار خوب عمل کرده و امیدواریم از ظرفیت ها و قابلیت های بالای این بانک در این استان نیز به خوبی بهره مند شویم.
در ادامه وحیدنیا، سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان نیز با بیان اینکه هدف بانک پارسیان رونق تولید و اشتغال زایی است به افتتاح شرکت پارس فولاد سبزوار با حضور رییس جمهور، اشاره کرد و افزود: بانک پارسیان با افتتاح این پروژه به طور مستقیم ۱۵۰۰ نفر و به طور غیرمستقیم ۴۰۰۰ نفر اشتغال زایی کرده است که این گونه اقدامات بانک نشان از این دارد که بانک پارسیان اهتمام ویژه ای برای تحقق اهداف و سیاست های اقتصاد مقاومتی و رونق صنعت دارد.
خلیل پور، مدیر امور شعب بانک پارسیان نیز به علمکرد خوب صندوق قرض الحسنه بانک پارسیان اشاره کرد و افزود: صندوق قرض الحسنه بانک پارسیان در حوزه اعطای تسهیلات قرض الحسنه، ازدواج و اشتغال زایی سرآمد است و توانسته است نقش موثری در بهبود معیشت و اقتصاد مناطق کمتر برخوردار ایفا کند.