علی جهانی طی گفتگویی ضمن اعلام این خبر گفت:هیات مدیره بانک پارسیان مطابق صورتجلسه مورخ 14/10/87مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده که در تاریخ 27/11/87طی شماره 36604/ت32در روزنامه رسمی کشور منتشر گردید،برای مدت 2سال انتخاب شده.لذا تاریخ اتمام دوره مدیریت اعضای هیات مدیره در 15 دی ماه سال جاری بود ،به همین منظوربانک پارسیان در سوم بهمن ماه امسال اقدام به برگزاری مجمع می نماید.
در نخستین روز برگزاری ششمین سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی، لوح سپاس برترین های روابط عمومی در شاخص« ارتباطات اثر بخش »به روابط عمومی بانک پارسیان اهدا شد.
Accompanies by companies of Parsian financial group, Parsian bank participates in the 4th professional exhibition of exchange, bank, insurance, and privatization which will be held in Tehran international fair ground in 4 – 7 January, 2011.
دکتر فطانت با اشاره به طرح هدفمندی یارانه ها و اقدامات بانک ها برای اجرای هرچه بهتر و مطلوب تر آن گفت:بانک پارسیان تلاش کرده است با ترویج هرچه بیشتر بانکداری الکترونیک هزینه های مشتریان را کاهش داده و گامی مثبت در مدیریت بهینه نقدینگی حاصل از پرداخت مستقیم یارانه ها بردارد.
علی جهانی با تاکید بر مطلب فوق گفت:طرح هدفمندی یارانه ها طرحی ضروری است که می بایست پیش تر از این اتفاق می افتاد و با اجرایی شدن آن اگرچه برای مدت زمان کوتاهی به دلیل واقعی شدن قیمت ها کشور دچار تورم می شود،اما مطمئنا به زودی شاهد آثار و تبعات مثبت آن در عرصه اقتصاد خواهیم بود.
بانک پارسیان به همراه شرکت های گروه مالی پارسیان در چهارمین نمایشگاه تخصصی بورس،بانک،بیمه و خصوصی سازی که از روز 14تا17دی ماه سال جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می شود حضور خواهد داشت.
سیده پریا و سیده دریا حسینی فرزندان یکی از همکاران پارسیانی در چهارمین دوره مسابقات آسیایی کاراته سبک شیتوریو کوبه اوزاکا که در پوتراجایای مالزی برگزار شد موفق به کسب دو مدال برنز و ایستادن بر سکوی سوم قهرمانی آسیا شدند.
شایسته بعد از ظهر روز چهارشنبه میهمان مدیران و کارکنان روزنامه جام جم بود و طی مدت حضور در ساختمان مرکزی این روزنامه، از بخش های مختلف آن دیدن کرد و با مدیران ودست اندرکاران روزنامه به گفت وگو نشست.
کریم باقری ملی پوش سابق فوتبال کشورمان و مشتری بانک پارسیان، روز سه شنبه در جمع صمیمی کارکنان ستاد و شعبه مرکزی بانک پارسیان حضور یافت و دقایقی را به گفتگو با آنان پرداخت.
بانک پارسیان قریب 7000،000 سهم 1000ریالی استفاده نشده سهامداران را از روز شنبه چهارم دی ماه عرضه می کند.